Over Te Plak

Dagbesteding TE PLAK is een kleinschalig initiatief gestart in 2007. Wij vinden het belangrijk dat de deelnemers plezier en voldoening ervaren in hun werk binnen een gezellige en ontspannen sfeer. De gemoedelijkheid en betrokkenheid vanuit het dorp Pingjum draagt hier aan bij.

Door de ruime opzet en persoonlijke benadering kan een zo passend mogelijke daginvulling geboden worden. Het aanbod wordt afgestemd op de mogelijkheden en interesse van de deelnemers, de werkzaamheden hebben een herkenbaar doel.

Dagbesteding TE PLAK werkt met een klein team van vaste en gekwalificeerde medewerkers volgens gebruikelijke kwaliteitseisen.

Om in aanmerking te komen voor Te Plak heeft u een indicatie dagbesteding nodig. Financiering is mogelijk met zowel PGB (persoons gebonden budget) als Z.I.N (zorg in natura ) Wij bieden evt. advies en ondersteuning bij het aanvragen van een indicatie en de financiering. Deelnemers met een vervoersindicatie worden gehaald en gebracht , overige deelnemers komen met de fiets of het openbaar vervoer.